Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ Κ ΚΟΡΥΦΗ..




          ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ’82

             MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ’82-ΑΙΓΕΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 60-41


Σε ένα παιχνίδι-γιορτή  με δεκάδες παιδιά στην κερκίδα από την ακαδημίας της ομάδας αλλά και με φιλικά παιχνίδια των μικρών παιχτών της MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ’82 πριν και στο ημίχρονο του παιχνιδιού.
Στα πλαίσια της νέας αρχής που κάνει η ομάδα στόχος της διοίκησης αλλά και του προπονητικού τιμ είναι σε κάθε έντος έδρας παιχνίδι  να είναι μια πραγματική γιορτή  του μπάσκετ ώστε να φέρει κοντά στο άθλημα όλο και περισσότερα παιδιά λειτουργώντας μια οργανωμένη ακαδημία  με έμπειρους προπονητές και σε συνεργασία με γιατρούς εξασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια του κάθε παιδιού.
   Πριν  την έναρξη του χθεσινού παιχνιδιού  έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ των τμημάτων μίνι και παμπαιδών, ενώ στο ημίχρονο διοργανώθηκε  παιχνίδι( αποκλεισμός) μεταξύ των παιχτών της ακαδημίας με την νικήτρια να κερδίζει ως δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές των παιχτών της αντρικής ομάδας.
  Η  MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ’82 θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο και ειδικότερα τους μικρούς μας παίχτες που υποστήριζαν  την αντρική ομάδα και να τους ενημερώσει  πως θα υπάρξουν και άλλες πολλές εκπλήξεις για αυτούς οι όποιοι  είναι η ΨΥΧΗ και το ΜΕΛΛΟΝ του συλλόγου.
  Στο αγωνιστικό  κομμάτι τώρα η ομάδα μας απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά το πέρας και της 7ης αγωνιστικής κερδίζοντας με 60-41 τον Αιγέα Γαστούνης και σε συνδυασμό με τα αλλά αποτελέσματα είναι πρώτη στην βαθμολογία της  Α2 ΕΣΚΑΗ. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και χθες οι παίχτες του Ανδρέα Παπαδημητρίου μπήκαν αποφασισμένη για μια ακόμη νίκη και με πολύ καλή άμυνα πήραν προβάδισμα από την αρχή με τον ημίχρονο να κλείνει στο 30-16 με το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει την διάφορα των δυο ομάδων.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου , Σταθόπουλος

Δεκάλεπτα: 16-08,14-08,15-10,15-15

MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ΄82: (Παπαδημητρίου), Διονυσόπουλος 6, Παπαδόπουλος, Ταρνάρης, Ρουμάνι 12, Στεφανόπουλος 4, Ράπτης 11, Μπατζάλης, Σαλαμαλίκης 4, Βεσκούκης, Χριστοδουλόπουλος 14(1), Γιαννακόπουλος 5(1), Γεωργόπουλος 4

ΑΙΓΕΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ : (Τεκερλέκης), Μαλλιαρής 6, Νικολάκης, Φιτσάλος, Καραθανάσης 12, Φιτσάλος 2, Γιαννακόπουλος 11(2) Αγραπιδακης, Κορδολατης 5, Καραιτιωτης 2,Πολυχρονοπουλος 3


    ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:27/11/13  20:30 ΚΛ. ΕΑΠ 

    ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ- MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ΄82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου