Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ 82..ΑΗΤΗΤΤΗ..!

      
MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ 82 -ΠΥΡΓΟΣ 99 72-55


Ακόμα μια νίκη πέτυχε η ομάδα μας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλημάτος της Α2 ΕΣΚΑΗ, παραμένοντας έτσι μονή πρώτη στον βαθμολογικό πινάκα με 10 νίκες και καμιά ήττα.
 Η σκηληροτράχηλη ομάδα του Πύργου έδειξε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας το παιχνίδι από την αρχή ντέρμπι, ενώ στο ημίχρονο προηγούνταν με 2 πόντους 30-32. Όμως η MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ 82 έδειξε για μια ακόμα φορά των χαρακτήρα της και με επίθεση διάρκειας στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε μια δύσκολη νίκη που την κρατάει στην κορυφή, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας να κλείσει την χρονιά με νίκη και να μείνει στην κορυφή. Στους διακριθέντες του παιχνίδι ήταν ο Γιαννακoπουλος με 21 πόντους και ο Διονυσοπουλος με 10 πόντους άλλα  και με καταπληκτική δουλειά στα ριμπάουντ και την άμυνα.
  Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν διαγωνισμοί βόλων και παιχνίδι ένας εναντίον ενός από τα παιδιά της ακαδημίας που βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στο κλειστό της ΑΧΑΓΙΑΣ, οι παίχτες της ομάδας θέλουν να τους ευχαριστησουν για την βοήθεια τους σε κάθε εντος έδρας παιχνίδι.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: 18/12/13 ΚΛ.Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ 21:15
ΓΥΠΑΣ- MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ 82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου