Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...


MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ'82- Α.Σ ΣΦΗΚΑ 72 - 62


Ο συνδυασμός  πάθους των παιχτών και  δύναμης που έδωσε ο κόσμος στο  νέο κλειστό Γυμναστήριο της Αχαγιάς είχε ως αποτέλεσμα μια σπουδαία νίκη για την ομάδα της MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑΣ'82 η όποια επετεύχθη  με ανατροπή καθώς το ημίχρονο έληξε  υπέρ των φιλοξενούμενων . Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή του, με σκληρές μονομαχίες,  περίσσιο πάθος και  από τις δυο πλευρές και αρκετή ένταση, το όποιο οφείλεται και   στους περίπου 300 φιλάθλους που παραβρεθήκαν στο κλειστό της πόλης μας για να παρακολουθήσουν το σημαντικότερο παιχνίδι της 5'αγωνιστικης της Α2 ΕΣΚΑΗ.
   Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΣΦΗΚΑ άρχισε το παιχνίδι καλυτέρα από τους γηπεδούχους η όποιοι ήταν αρκετά άστοχοι στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια  πίσω με διάφορα 6 πόντων 27-33. Όμως αυτό δεν πτόησε τους  παίχτες του Ανδρέα Παπαδημητρίου οι όποιοι μπήκαν αποφασισμένοι δεύτερο ημίχρονο για την μεγάλη ανατροπή και το κατάφεραν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, από εκεί και περά η MOTOR OIL ΑΧΑΓΙΑ΄82 ανέβασε στροφές φτάνοντας την  διάφορα και πάνω από 10 πόντους  στο τέταρτο δεκάλεπτο την όποια κράτησε μέχρι τέλος με τον φωτεινό πινάκα να δείχνει το 72-62 τελικό σκορ. Με την νίκη αυτή η ομάδα μας έκανε το 5 στα 5 στις νίκες και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.
   Χριστοδουλόπουλος, Ράπτης ,Γιαννακόπουλος και Ρουμάνι ξεχώρισαν επιθετικά, κανένας όμως δεν υστέρησε σε θέληση και αποφασιστικότητα για την νίκη, σε συνδυασμό με την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας σε κοσμία πλαίσια  το όποιο ήταν παραδοχή και της αντίπαλης ομάδας.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι  λειτούργησε για πρώτη φορά σε αυτήν αγωνιστική η μαθητική κερκίδα, έχοντας πάνω από 60 παιδιά, η όποια θα υπάρχει σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Επόμενος αντίπαλος για την 6' αγωνιστική  τα ΛΕΧΑΙΝΑ στην έδρα της ηλιακής ομάδας την τέταρτη 13/11/13.
  Οι διοίκηση και οι παίχτες της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά των κόσμο της πόλης που γέμισε το νέο κλειστό της Αχαγιάς και να παραμείνει κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή εκεί που ανήκει στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

 Διαιτητές: Μπούσιας, Ελ Ανύ.

 Δεκάλεπτα: 13-16,14-17,23-14,22-15

  MOTOR OILS ΑΧΑΓΙΑ΄82(Παπαδημητριου)
Ρουμάνι 19(2), Γιαννακόπουλος 25(4),Ράπτης(1), Δ. Χριστοδουλόπουλος 13(1), Διονυσόπουλος, Γεωργόπουλος ,Στεφανόπουλος ,Παπαδόπουλος, Ταρνάρης.

   Α.Σ ΣΦΗΚΑ (Φραγκοπαναγιωτης)
 Παπαδόπουλος 12(2), Κόντωσης17(3),Σαμαράς 9, Τζαμάκος 4, Καραγιάννης 3(1), Πετούσης 8, Ρουμελιώτης 8(1),Μαυροειδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου